Töltés...

Kezdő és újrakezdő fogyókúrázók figyelem!
Dobd le a felesleges kilókat és tartsd meg az ideális súlyod egy életen át!

A 4-szeres "Év prezentere" díjas, sztáredző Tatarek Rezső egészségprogramja amiben 36 év tapasztalatával vezet téged is a változás útján

ts_4life 500

Az évtizedek alatt tapasztaltuk, hogy mennyien küzdenek a túlsúllyal, a jojó effektussal, a táplálkozási problémákkal. 

Nagyon sok hozzánk érkező vendégünk panaszkodik arról, hogy hiába sikerül leadni a kilókat és elérniük a kitűzött célt, egy idő után újból szembesülnek a problémákkal. Ismét visszahíznak.

Nem vagy egyedül ezzel:

– hogy rendszeresen belevágsz az edzésbe, de mindig hamar feladod, mert nem jön a várt eredmény,

– hogy heti több órát töltesz az edzőteremben, de nem fejlődsz az elvárásaidnak megfelelően

– hogy számtalan módszerrel próbáltál már lefogyni, átalakulni, de sosem volt tartós az eredmény,

– hogy csinálod a “trendi” edzéseket az internetről , de megfájdul a térded, derekad, hátad és unod már a sérüléseket.

Nagy igazság: egészség van, minden van!

Lépten nyomon szemünk elé kerül valami csodaszer, csoda módszer, csoda eszköz amivel 10 kilótól szabadultak meg 1 hét alatt vagy minden második plakáton tökéletes alakú mosolygós nőket, férfiakat látunk, akik garantálják, hogy rövid idő alatt minden hozzájuk forduló elérheti ugyanazt az alakot.

Ezek azonban az esetek nagy többségében vagy nem egészségesek, vagy nem reális célok a legtöbb ember számára, vagy nem hosszú távon fenntartható eredmények.

Folyamatosan magasak az elvárások velünk szemben és magunkkal szemben is, sokszor fontosabbnak tartjuk, hogy mit gondolnak rólunk, mint azt hogy egészségesek legyünk. 

Jelentkezem!

Változtass!

Miért erőltetnéd tovább azt ami eddig nem hozta a várt eredményt? 

“Az éhezőknek nem halat adunk, hanem megtanítjuk őket halászni!”

Tanuld meg Te is a 4 Life programunkkal, hogyan válj saját magad egészségügyi mentorává egy életen át!

“36 éve dolgozom a fitnesz iparban. Ökölvívó és fitnesz edzőként kétszer szerepeltem az RTL klub SztárBox adásában, edzettem a BIG Brother ház VIP sztárjait.
11 éve rekord létszámmal vagyok a rendszeres fellépője a Fitbalance és a FittAréna rendezvényeinek.  

Edzői pályám során ezreket sikerült lefogyasztanom és nagyon sok ember egészségügyi problémáját tudtuk a sporttal és a helyes táplálkozással megoldani.” – Tatarek Rezső

A 4 Life program hosszú évek óta bizonyítottan működik!  

Vidám, energikus, és egészséges jövő áll előtted.

 Képzeld el, hogy az ismerőseid rád sem fognak ismerni.

 A régi ruháid ismét jók lesznek rád, nem fogsz lihegni, ha lépcsőn kell valahová felmenned és nem kell többet aggódnod a vércukorszinted, vagy a magas vérnyomásod miatt.

 Emiatt nem kell gyógyszerekre költened és ami a legjobb, hogy nem kell többet azon aggódnod, hogy visszahízod a leadott kilókat.

A 4Life programban

 megtanítunk a helyes táplálkozásra, az ételválasztásra

 megtanítunk a helyes mozgásra, a gyakorlatok megfelelő végrehajtására

 fejlesztjük, erősítjük, átalakítjuk a tested

 4 edző segíti a munkádat tudásával, tapasztalataival

 Tatarek Rezső személyesen segíti a fejlődésed

 NEM VAGY EGYEDÜL – csoporttársaid segítenek átlendülni a holt pontokon

Valódi 4Life történetek

Be kell, hogy valljam nem hittem volna hogy ez a program ennyire jó lesz és hogy ennyire nagy hatással lesz az életemre. Nem hittem volna hogy annyira meg fogom szeretni ezt a mozgásformát, hogy azt mondjam, én nyáron is akarok jönni kihagyások nélkül. De bizony, így van!
Mindegyik edzést vártam, mindegyikre szívesen mentem. Voltak alkalmak, amikor valószínűleg ti ezt nem így láttátok, mert agyhalottnak tűnhettem de emiatt is büszke vagyok magamra, mert az új suli, a milliónyi megpróbáltatás ellenére is végigcsináltam ÉS folytatom is! Akkor jöttem rá, hogy igazán jó helyen vagyok, amikor feltűnt hogy edzés alatt teljesen kiürül az agyam és csak ott abban a pillanatban voltam, csak az adott feladatra koncentrálva.

Ezután feltűnt hogy ez minden alkalommal így van, így egyre jobban kezdett tetszeni! 😀
Hatalmas tapsot, elismerést és köszönetet érdemeltek TI MINDANNYIAN mert édesanyámmal és velem megszeretettétek a mozgást! 🙂
Nagyon szépen köszönöm hogy színesebbé tettétek az életem, és hogy új szintre emeltétek a “Jól érzem magamat a bőrömben” jelentését és megtapasztalását!
(Lakatos Linda)

Nagyon elégedett vagyok az eredményeimmel 🙂 Köszönök minden segítséget!!!

A legnagyobb eredmény az, hogy mindig gyűlöltem mozogni, és ez most MEGVÁLTOZOTT!
Imádom nézni, ahogy változik a testem, ahogy új izmok bukkannak elő. Elszántságunkat bizonyítja, hogy féléves bérletet vettünk pénteken. Ez a változás bennünk annak köszönhető, hogy az edzések mindig úgy voltak felépítve, hogy teljesíthetőek legyenek. Soha nem lépték túl azt a határt, amitől elszaladtunk volna.

Lányommal sérülések után kezdtünk veletek mozogni, köszönöm, hogy ennyire odafigyeltetek ránk, és az előírt edzéstervet ránk szabtátok. Enci megengedte, hogy csirkemell helyett csirkecombot egyek addig, amíg rendesen fogyok. Mivel a csirkemellet nemigazán szeretem, így ezzel az engedménnyel számomra teljesen élvezhető volt az étrend, nem is csúfolnám diétának. Lányom szülinapját nagy családi körben ünnepeltük, minden vendég a mi étrendünk szerint evett, és abszolút elégedettek voltak. Még a tortával sem szegtünk meg szabályt.

És végül az edzések hangulata is mindig szuper volt, bár itt egy kicsit irigykedtem az előző nagy csoportokra. KÖSZÖNÖM
(Szalay Ágnes)

A program ideje alatt ez az utolsó mérettábla. Mikor Neni Nagy segítségével elindultunk, csak azt tudtam, hogy nagyon jó kezekben leszünk (igazam is lett:)) és hogy végig fogom csinálni. Az összes ruhám rám jön, amiket évek óta nem hordtam és remélni sem mertem, hogy már a második hónap végére újra hordani fogom. Magabiztosabb, vidámabb lettem és nagyon sok új, értékes embert ismertem meg, akiket remélem barátaimnak is nevezhetek. Szeretném ha megmaradnánk egymásnak:)
Puszi-Pacsi!:) és örök hála!
(Papp Zoltán)

A 4Life program célja:

Segítünk neked elérni a célodat és megtanítunk arra, hogyan tarthatod meg az elért eredményeid

 

 megadunk minden, irányítást, támogatást, motiválást, amire szükséged van

 úgy tudjuk elengedni a kezdet a program végeztével, hogy magadénak érezd az egészséges élet alapelveit

 a mozgás és a helyes táplálkozás a napi rutinoddá válik

 

A legfontosabb célunk, hogy a program végén egészségesebb, fittebb, magabiztosabb, elégedettebb, boldogabb legyél és a program után egy-két-öt-tíz évvel később is ugyanígy érezz.

Tatarek Rezső

rezsi250

4x-es év prezentere díjas sztáredző, testépítés és fitnesz edző, személyi edző, ökölvívó edző, FMS és SMR szakértő. A 4 Life program és az Iron Box edzésmódszer megalkotója.

“Közel négy évtized tapasztalatát foglaltam rendszerbe a 4Life programban. E programban átadom neked azt a tudást ami ahhoz szükséges, hogy saját magad egészségügyi mentora légy.
Az edzések egy részét én tartom és végigkísérlek a változás útján, hogy ne csak elérd, de meg is tartsd a kitűzött célod.” – Rezsi

Jelentkezem!

Vigassy Sári

saci250

Testépítő-fitnesz edző, TRX instuktor és bodyArt oktató, SMR szakértő és oktató,
Ultimate Sandbag  Instructor és IronBox oktató.

Fontosnak tartom megtalálni a személyes hangot, az emberre formált edzést, a TE célod eléréséhez vezető utat. Szerintem nem a kilóid száma számít, hanem az egészséged, az életminőséged,  a szeretteiddel tölthető időd. – Saci

Marton Eni

IFBB Testépítő és Fitness Szakedző, Blackroll Myofascial trainer, SMR SYSTEM és FMS I. szakértő, Weider Professional – életmód és táplálkozás tanácsadó.

“Szeretnélek megtanítani a tudatos táplálkozásra, hogy megismerd a szervezetedet, hogy élvezd az életmódváltást, míg rutinná nem válik. Csak elkezdeni nehéz, de a súlyfeleslegtől való megszabadulás mellett a megannyi pozitív egészségügyi (amiket többek közt magamon is tapasztalhattam) és mentális változás hatására soha nem fogod megbánni, hogy belevágtál!” – Enci

Békássy Csaba

csabi250

V. dan ITF Taekwon-do mester, személyi edző, a Magyar ITF Taekwon-do Válogatott Szövetségi Kapitánya, FMS, SMR és Kaatsu szakértő, GFM Instruktor.

“Többek között majd én segítek neked megtanulni helyesen mozogni, hatékonyan edzeni, és melletted leszek a holtpontoknál éppúgy, mint a csúcspontoknál, hogy ha évek múltán te is visszanézel erre az időszakra, hálát, büszkeséget és boldogságot érezz. Mottóm: “Fogadd be, ami hasznos, engedd el, ami hasztalan, és teremtsd meg, ami a sajátod.” – Csabi mester

 • Így kezdték edzőink:
 • Vigassy Sári
 • Marton Eni
 • Békássy Csaba

Rezsi megkérte a 4LIFE program edzőit, hogy őszintén írják meg, Ők hogyan kezdték, nekik milyen nehézségekkel kellett szembenézniük.
Saját tapasztalataikból is erőt merítve vezetnek téged az egészséges életmód útján ami csak a kiváltságosoknak adatik meg.

Olvasd el az Ő történetük!

“4 kamasz fiú anyja vagyok. A negyedik fiam születése után több mint 15kg fogytam, hogy elégedett legyek magammal. Én egyedül küzdöttem de Neked most egy csapat tud segíteni, hogy amikor az elhatározasod meginog, amikor a lendületed elfogy, akkor se veszítsd el a motivációd, és tudj tovább haladni a célod felé. Tatarek Rezsővel 2009 óta dolgozunk együtt. Tapasztalata és szakmai tudása a mai napig hatással van a munkámra. Sokféle emberrel és sokféle élethelyzettel találkoztam.” – Saci

saci250

“2011-ben lett elegem a rajtam felhalmozódott 20 kiló feleslegből. Bár aktív gyerekkorom volt, a 20-as éveimben nagyon elkényelmesedtem. Szerencsémre kaptam szakértő segítséget, 4 hónap alatt meg is lett az eredménye. Rezsi az elejétől fogva látta az átalakulásom és az érdeklődésem a szakma iránt. Ő az, akitől mindig tanulhatok valami újat!  Azóta több szakedzői végzettséget és diplomát is szereztem.

A 4LIFE programban a Weider Professional – életmód és táplálkozás tanácsadó, valamint a sporttáplálkozás, táplálékkiegészítés területén szerzett tudásommal szeretnék neked segíteni. Hosszútávon az életmódváltásban hiszek, nem a hangzatos, divatos és spártai diétákban” – Enci

enci250

“Edzői pályám előtt hosszú évekig egy multinacionális cégnél dolgoztam mérnöki pozícióban, és bár Taekwon-do edzőként folyamatosan tevékenykedtem mellette, nagy álmom volt, hogy főállású edzőként minél több emberrel tudjak foglalkozni, megismertetni, megszerettetni velük a mozgás és az egészséges élet örömét. Tudom milyen nehéz a váltás, valami új elkezdése, amire mindig is vágytál, megéltem én is, és sok nehézséggel találkoztam az elején, de ha most megállok és visszanézek, boldog vagyok, hogy akkor volt erőm és kitartásom végigvinni az álmomat, és mellettem voltak a barátaim, és legfőképpen a családom, akik segítettek, támogattak.” – Csabi mester

csabi250

A 4 LIFE PROGRAMRÓL:

Ídőpont: 2017 április 19  –  június 16 (8 hét)

Helyszín: Gold Center Oktatási és Sport központ, 1117 Budapest Budafoki út 113.

 

A 4 Life egy komplex életmódváltó program, ami az egészséges élet 2 alap pillérével, a mozgással és a táplálkozással foglalkozik.

Segítünk elérni a célodat és megtanítunk arra, hogyan tarthatod meg az elért eredményeidet. Szeretnénk, hogy a program végén egészségesebb, fittebb, magabiztosabb, elégedettebb, boldogabb legyél és a program után egy-két-öt-tíz évvel később is ugyanígy érezz!

 

Azt mindenki tudja, hogy mennyire fontos a mozgás és a helyes táplálkozás, de hogy ezek pontosan mit is jelentenek az már kevésbé ismert. Sok súly problémákkal küzdő ember van, aki rendszeresen sportol, de legalábbis rendszeresen lejár a fitnesz terembe, még sincs eredménye és nagyon sokan vannak, akik azt mondják figyelnek a táplálkozásukra, nem esznek kenyeret, cukrot, nem esznek szénhidrátot, csak zöldséget… stb, és mégsem úgy mutatnak a tükörben ahogy ők azt szeretnék.

 

Túl sok információ áll rendelkezésre, amelyek rendszer nélkül használhatatlanul kavarognak a fejekben.
Célunk az is, hogy ezt az információ halmazt megszűrjük és rendszerbe szedjük, kiegészítsük, így hosszú távon használhatóvá tegyük a számodra.

FMS MÉRÉS:

Ahhoz, hogy a mozgás örömet okozzon, meg kell ismerned a testedet, a határaidat, lehetőségeidet.

A program elején egy FMS (Functional Movement System) méréssel kezdünk, aminek a segítségével ki tudjuk szűrni a mozgásbeli hibákat, asszimetriákat, amikre a program során figyelmet kell szentelnünk.

 

Miért van erre szükség? Azért, mert hiába mozogsz sokat, ha rosszul mozogsz, változás lesz ebben az esetben is, de kisebb mértékű és jó eséllyel előrejelezhető sérülés is, és mivel hosszú távon gondolkozunk ezt mindenképp szeretnénk elkerülni.
Az első lépés tehát, hogy felmérjük ki milyen testtudattal, koordinációval, mozgástartománnyal rendelkezik és ez után kezdjük a mozgás, a mozdulatok újratanulását, a testtudat fejlesztését.

Mikor, mi várható a programban:

 • Motivációs előadás Rezsivel, személyre szabottan reális célok kitűzése: mi az amit a program során elvárhatsz magadtól,
 • FMS mérés a program elején: mozgásminta szűrés, amire a mozgásfejlesztési programod épül,
 • SMR henger használatának tanítása: az SMR egy nagyon hasznos kiegészítője az edzéseknek, használatával segítjük az izmok regenerációját, fejlődését, csökkentjük a sérülés veszélyt, segítjük a méregtelenítést.
 • HETI 3X KIS CSOPORTOS EDZÉS 4 EDZŐ SEGÍTSÉGÉVEL

Az edzések időpontja: Hétfő-Szerda-Péntek 10.00-11.00 (vagy) 19.00-20.00
a jelentkezők igényeihez alakítva, megfelelő számú jelentkező esetén mindkét időpontot elindítjuk

 • Táplálkozás, ételválasztás: a helyes alapanyag-beszerzés módszereinek, a helyes étel választás és ételkészítés praktikáinak elsajátítása,
 • Táplálkozási tanácsadás: folyamatosan a program során
 • FMS mérés a program végén: eredmények dokumentálása és szükség esetén, igény szerint további mozgásfejlesztési program összeállítása.

Jelentkezem!

Kis létszámú csoportos edzések:

Heti három alkalommal vannak az edzések és minden alkalommal van házi feladat is, amit otthon kell végrehajtani és dokumentálni a program résztvevőknek. Az első hetekben a tanulásé a főszerep.

Az edzéseken 4 edző folyamatosan kontrollálja a mozdulataidat, hogy 100%-ban el tudd sajátítani a helyes végrehajtást és folyamatosan bátorítanak, hogy legyen kitartásod végigcsinálni.

 

A  sikeres életmód váltáshoz szükség van olyanokra, akik irányítanak, vezetnek, megmondják mit és hogy kell tenni (ezek vagyunk mi), de szükség van társakra is, akik ugyanabban a cipőben járnak, akik ugyanazokkal a nehézségekkel találkoznak, így  egymást motiválva, egymás példáiból tanulva könnyebb átesni a holtpontokon, mert bizony vannak ilyenek a program során! Ezért hozunk létre egy zárt Facebook csoportot, ahova a program résztvevői, a csapat, a házi feladatait, az elkészített ételeit fel tudja tölteni, motiválva ezzel magát és társait is, illetve ebbe a csoportba non-stop érkezhetnek a kérdések is akár a mozgással, akár táplálkozással kapcsolatban és ugyanide mi is töltünk fel hasznos információkat, tippeket.

Egészséges táplálkozás:

A program legelején mindenkivel átbeszéljük a saját étrendjét és személyre szabottan átalakítjuk, mit-mivel, mikor-mit, mikor-mennyit célszerű fogyasztani. A siker kulcsa azonban az a folyamatos kapcsolattartás, ami a teljes program ideje alatt biztosít segítséget a táplálkozással kapcsolatban a nap 24 órájában. A csapat ereje itt is segít azoknak, akik nehezebben birkóznak meg az étel készítéssel, étel választással.

 

Ami mindenre igaz, így jelen esetben is, ha valamit csinálsz, akkor csináld jól! Hidd el, hogy sokkal hatékonyabb bármilyen törekvésed, ha jó alapokkal rendelkezel!

Bónuszok!

Ha most jelentkezel, elhalmozunk egy csomó ajándékkal, kedvezménnyel:

15% árengedmény Tatarek Rezső edzőtáboraiból (Érvényes: tanfolyam elvégzésétől számítva 1 évig)

20% kedvezmény az első havi személyi edzés árából, amennyibe a program után úgy döntesz hogy, szeretnéd folytatni velünk a munkát

Ajándék jegy a Tatarek 4Life Életmódváltó Program következő bevezető előadására (Ajándékjegy átruházható. Érvényes: tanfolyam elvégzésétől számítva 1 évig)

Már csak néhány napod van
a jelentkezésre!

0Days0Hours0Minutes0Seconds

Jelentkezem!

Mennyibe kerül a 4Life program?

– nem az a kérdés, hogy mennyibe kerül, hanem, hogy:

 

 mennyit ér meg neked az egészséged?

 hány évnyi tudás és tapasztalat esszenciáját kapod meg?

 mennyi pénzt költöttél el már kondibérletre amit lehet, hogy ki sem használtál?

 mennyi pénzt költöttél el a fogyasztó szerekre amik nem hozták a várt eredményt?

 mennyi pénzt költöttél el a sporteszközökre amik azonnali fogyást garantáltak?

A program ára:

200.000Ft.-, ami pont annyiba kerül, mint egy két fős 2017-es Sziget hetijegy.

Ha ez a pénz nem áll egy összegben a rendelkezésedre, akkor fizethetsz két részletben is.

 

A program maximum 20 fős kis csoportban indul, így korlátozott a létszám. Ha szeretnéd biztosítani a helyed, akkor még ma jelentkezz!

Amennyiben nem vagy elégedett  a program színvonalával, pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk a számodra!*

Gyorsan jelentkezz mert lehet, hogy holnap már késő lesz. Rohamosan fogynak a helyek és lehet, hogy már csak néhány jelentkezést tudunk elfogadni.

Gondolj arra, hogy a legnagyobb kincsedbe, az egészségedbe fekteted a pénzed, az energiád. Mennyivel jobb lesz egészségesebben, karcsúbban, vagy izmosabban élni.

Ne halogasd, mert minden perccel tovább odázod a céljaid elérését!

Jelentkezés a 4LIFE Programra

[]
1 Step 1
Név
Születési idő
Telefonszám
Számlázási címnév (cégnév), cím, ir.szám.
0 /
Megjegyzés
0 /
Previous
Next
 • Minden kérdésedre kaptál választ?

  Itt találod a gyakran ismételt kérdéseket és az azokra adott  válaszainkat.

 • Bárki jelentkezhet a programra?

  Igen, a programra bárki jelenkezhet, nemtől, kortól, végzettségtől függetlenül

 • Hogyan történik a jelentkezés?

  A jelentkezés a honlapon található jelentkezési lap kitöltésével történik és előleg utalásával válik véglegessé!

 • Mi történik ha jelentkezek a programra, de mégsem tudok részt venni a programon?

  Egy későbbi programra érvényes marad a jelentkezésed, amennyiben megfelelő az időpont. Ha nem szeretnéd a későbbiekben sem végigcsinálni a programot, az előleget visszautaljuk a számodra!

 • Milyen hosszú a program?

  A program 2 hónapos, összesen 24 edzésből áll, 2 FMS mérésből, SMR oktatásból és elődasáokból áll. Az FMS mérés és SMR tanítása a 24 alkalmon kívül, külön napon történik.

 • Milyen időpontban vannak az edzések?

  Az edzések időpontja vagy délelőtt 10.00-11.00-ig vagy délután 19.00-20.00-ig, a jelentkezők igényeihez alakítva. Elegendő jelentkező esetén mindkét csoport elindul, ebben az esetben van lehetőség a csoportok között átjárásra.

 • Mi történik, ha nem tudok részt venni az edzéseken?

  Ebben az esetben kapsz külön házi feladatokat, amelyet otthon el tudsz végezni! Amennyiben betegség miatt nem tudsz részt venni az edzésen, akkor a gyógyulás után csatlakozhatsz a csoporthoz és egyik edzőnk segít a felzárkózásban!

 • Hány órát hiányozhatok?

  Nincs kötelező részvétel, de saját érdeked, hogy minden edzésen részt vegyél és hogy az otthoni feladatokat is elvégezd, így tudjuk csak garantálni, hogy sikerül elérni a célodat!

 • Van lehetőség részletfizetésre?

  Igen, van lehetőség részletfizetésre, egyéni megegyezés kérdése.

 • A Fitnesz terembe szükséges napi jegyet váltani a program idejére?

  Nem, a tanfolyam résztvevői díjmentesen használhatják a termet a program időpontjaiban.

 • Milyen hosszúak az edzések?

  Az edzések 1 óra hosszúságúak!