Töltés...

Kezdő és újrakezdő fogyókúrázók figyelem!
Dobd le a felesleges kilókat és tartsd meg az ideális súlyod egy életen át!

A 4-szeres "Év prezentere" díjas, sztáredző Tatarek Rezső egészségprogramja amiben 36 év tapasztalatával vezet téged is a változás útján

ts_4life 500

Az évtizedek alatt tapasztaltuk, hogy mennyien küzdenek a túlsúllyal, a jojó effektussal, a táplálkozási problémákkal. 

Nagyon sok hozzánk érkező vendégünk panaszkodik arról, hogy hiába sikerül leadni a kilókat és elérniük a kitűzött célt, egy idő után újból szembesülnek a problémákkal. Ismét visszahíznak.

Nem vagy egyedül ezzel:

– hogy rendszeresen belevágsz az edzésbe, de mindig hamar feladod, mert nem jön a várt eredmény,

– hogy heti több órát töltesz az edzőteremben, de nem fejlődsz az elvárásaidnak megfelelően

– hogy számtalan módszerrel próbáltál már lefogyni, átalakulni, de sosem volt tartós az eredmény,

– hogy csinálod a “trendi” edzéseket az internetről , de megfájdul a térded, derekad, hátad és unod már a sérüléseket.

Nagy igazság: egészség van, minden van!

Lépten nyomon szemünk elé kerül valami csodaszer, csoda módszer, csoda eszköz amivel 10 kilótól szabadultak meg 1 hét alatt vagy minden második plakáton tökéletes alakú mosolygós nőket, férfiakat látunk, akik garantálják, hogy rövid idő alatt minden hozzájuk forduló elérheti ugyanazt az alakot.

Ezek azonban az esetek nagy többségében vagy nem egészségesek, vagy nem reális célok a legtöbb ember számára, vagy nem hosszú távon fenntartható eredmények.

Folyamatosan magasak az elvárások velünk szemben és magunkkal szemben is, sokszor fontosabbnak tartjuk, hogy mit gondolnak rólunk, mint azt hogy egészségesek legyünk. 

Én is ott leszek!

Változtass!

Miért erőltetnéd tovább azt ami eddig nem hozta a várt eredményt? 

“Az éhezőknek nem halat adunk, hanem megtanítjuk őket halászni!”

Tanuld meg Te is a 4 Life programunkkal, hogyan válj saját magad egészségügyi mentorává egy életen át!

“36 éve dolgozom a fitnesz iparban. Ökölvívó és fitnesz edzőként kétszer szerepeltem az RTL klub SztárBox adásában, edzettem a BIG Brother ház VIP sztárjait.
11 éve rekord létszámmal vagyok a rendszeres fellépője a Fitbalance és a FittAréna rendezvényeinek.  

Edzői pályám során ezreket sikerült lefogyasztanom és nagyon sok ember egészségügyi problémáját tudtuk a sporttal és a helyes táplálkozással megoldani.” – Tatarek Rezső

A 4 Life program hosszú évek óta bizonyítottan működik!  

Vidám, energikus, és egészséges jövő áll előtted.

 Képzeld el, hogy az ismerőseid rád sem fognak ismerni.

 A régi ruháid ismét jók lesznek rád, nem fogsz lihegni, ha lépcsőn kell valahová felmenned és nem kell többet aggódnod a vércukorszinted, vagy a magas vérnyomásod miatt.

 Emiatt nem kell gyógyszerekre költened és ami a legjobb, hogy nem kell többet azon aggódnod, hogy visszahízod a leadott kilókat.

A 4Life programban

 megtanítunk a helyes táplálkozásra, az ételválasztásra

 megtanítunk a helyes mozgásra, a gyakorlatok megfelelő végrehajtására

 fejlesztjük, erősítjük, átalakítjuk a tested

 4 edző segíti a munkádat tudásával, tapasztalataival

 Tatarek Rezső személyesen segíti a fejlődésed

 NEM VAGY EGYEDÜL – csoporttársaid segítenek átlendülni a holt pontokon

Valódi 4Life történetek

Be kell, hogy valljam nem hittem volna hogy ez a program ennyire jó lesz és hogy ennyire nagy hatással lesz az életemre. Nem hittem volna hogy annyira meg fogom szeretni ezt a mozgásformát, hogy azt mondjam, én nyáron is akarok jönni kihagyások nélkül. De bizony, így van!
Mindegyik edzést vártam, mindegyikre szívesen mentem. Voltak alkalmak, amikor valószínűleg ti ezt nem így láttátok, mert agyhalottnak tűnhettem de emiatt is büszke vagyok magamra, mert az új suli, a milliónyi megpróbáltatás ellenére is végigcsináltam ÉS folytatom is! Akkor jöttem rá, hogy igazán jó helyen vagyok, amikor feltűnt hogy edzés alatt teljesen kiürül az agyam és csak ott abban a pillanatban voltam, csak az adott feladatra koncentrálva.

Ezután feltűnt hogy ez minden alkalommal így van, így egyre jobban kezdett tetszeni! 😀
Hatalmas tapsot, elismerést és köszönetet érdemeltek TI MINDANNYIAN mert édesanyámmal és velem megszeretettétek a mozgást! 🙂
Nagyon szépen köszönöm hogy színesebbé tettétek az életem, és hogy új szintre emeltétek a “Jól érzem magamat a bőrömben” jelentését és megtapasztalását!
(Lakatos Linda)

Nagyon elégedett vagyok az eredményeimmel 🙂 Köszönök minden segítséget!!!

A legnagyobb eredmény az, hogy mindig gyűlöltem mozogni, és ez most MEGVÁLTOZOTT!
Imádom nézni, ahogy változik a testem, ahogy új izmok bukkannak elő. Elszántságunkat bizonyítja, hogy féléves bérletet vettünk pénteken. Ez a változás bennünk annak köszönhető, hogy az edzések mindig úgy voltak felépítve, hogy teljesíthetőek legyenek. Soha nem lépték túl azt a határt, amitől elszaladtunk volna.

Lányommal sérülések után kezdtünk veletek mozogni, köszönöm, hogy ennyire odafigyeltetek ránk, és az előírt edzéstervet ránk szabtátok. Enci megengedte, hogy csirkemell helyett csirkecombot egyek addig, amíg rendesen fogyok. Mivel a csirkemellet nemigazán szeretem, így ezzel az engedménnyel számomra teljesen élvezhető volt az étrend, nem is csúfolnám diétának. Lányom szülinapját nagy családi körben ünnepeltük, minden vendég a mi étrendünk szerint evett, és abszolút elégedettek voltak. Még a tortával sem szegtünk meg szabályt.

És végül az edzések hangulata is mindig szuper volt, bár itt egy kicsit irigykedtem az előző nagy csoportokra. KÖSZÖNÖM
(Szalay Ágnes)

A program ideje alatt ez az utolsó mérettábla. Mikor Neni Nagy segítségével elindultunk, csak azt tudtam, hogy nagyon jó kezekben leszünk (igazam is lett:)) és hogy végig fogom csinálni. Az összes ruhám rám jön, amiket évek óta nem hordtam és remélni sem mertem, hogy már a második hónap végére újra hordani fogom. Magabiztosabb, vidámabb lettem és nagyon sok új, értékes embert ismertem meg, akiket remélem barátaimnak is nevezhetek. Szeretném ha megmaradnánk egymásnak:)
Puszi-Pacsi!:) és örök hála!
(Papp Zoltán)

A 4Life program célja:

Segítünk neked elérni a célodat és megtanítunk arra, hogyan tarthatod meg az elért eredményeid

 

 megadunk minden, irányítást, támogatást, motiválást, amire szükséged van

 úgy tudjuk elengedni a kezdet a program végeztével, hogy magadénak érezd az egészséges élet alapelveit

 a mozgás és a helyes táplálkozás a napi rutinoddá válik

 

A legfontosabb célunk, hogy a program végén egészségesebb, fittebb, magabiztosabb, elégedettebb, boldogabb legyél és a program után egy-két-öt-tíz évvel később is ugyanígy érezz.

GYERE EL A 4LIFE ÉLETMÓDVÁLTÓ WORKSHOPRA!

Tatarek Rezső

rezsi250

4x-es év prezentere díjas sztáredző, testépítés és fitnesz edző, személyi edző, ökölvívó edző, FMS és SMR szakértő. A 4 Life program és az Iron Box edzésmódszer megalkotója.

“Közel négy évtized tapasztalatát foglaltam rendszerbe a 4Life programban. E programban átadom neked azt a tudást ami ahhoz szükséges, hogy saját magad egészségügyi mentora légy.
Az edzések egy részét én tartom és végigkísérlek a változás útján, hogy ne csak elérd, de meg is tartsd a kitűzött célod.” – Rezsi

Szeretnék részt venni a worksopon!

Vigassy Sári

saci250

Testépítő-fitnesz edző, TRX instuktor és bodyArt oktató, SMR szakértő és oktató,
Ultimate Sandbag  Instructor és IronBox oktató.

Fontosnak tartom megtalálni a személyes hangot, az emberre formált edzést, a TE célod eléréséhez vezető utat. Szerintem nem a kilóid száma számít, hanem az egészséged, az életminőséged,  a szeretteiddel tölthető időd. – Saci

Marton Eni

IFBB Testépítő és Fitness Szakedző, Blackroll Myofascial trainer, SMR SYSTEM és FMS I. szakértő, Weider Professional – életmód és táplálkozás tanácsadó.

“Szeretnélek megtanítani a tudatos táplálkozásra, hogy megismerd a szervezetedet, hogy élvezd az életmódváltást, míg rutinná nem válik. Csak elkezdeni nehéz, de a súlyfeleslegtől való megszabadulás mellett a megannyi pozitív egészségügyi (amiket többek közt magamon is tapasztalhattam) és mentális változás hatására soha nem fogod megbánni, hogy belevágtál!” – Enci

Békássy Csaba

csabi250

V. dan ITF Taekwon-do mester, személyi edző, a Magyar ITF Taekwon-do Válogatott Szövetségi Kapitánya, FMS, SMR és Kaatsu szakértő, GFM Instruktor.

“Többek között majd én segítek neked megtanulni helyesen mozogni, hatékonyan edzeni, és melletted leszek a holtpontoknál éppúgy, mint a csúcspontoknál, hogy ha évek múltán te is visszanézel erre az időszakra, hálát, büszkeséget és boldogságot érezz. Mottóm: “Fogadd be, ami hasznos, engedd el, ami hasztalan, és teremtsd meg, ami a sajátod.” – Csabi mester

A 4LIFE Program bevezető előadásai:

A 4LIFE Program Életmódváltó Worksopjára invitálunk téged, ahol személyesen is meggyőződhetsz Tatarek Rezső és csapata szakmai felkészültségükről és megismerkedhetsz emberi oldalukkal.
Az előadásokat követően azonnali kérdéseket tehetsz fel a szakembereknek és személyesen konzultálhatsz a program részleteiről.

 

Előadások:

 • Tatarek Rezső 4LIFE motivációs előadásán vehetsz részt
 • Bemutatjuk a 4LIFE Programot
 • Mozogj szebben” címmel Rezső előadást tart az hatékony edzésről
 • Mi az az FMS*, és miért használjuk mi?
 • Mi az az SMR**, és miért használjuk mi?
 • Egyél tisztán” címmel bevezetést nyújtunk a táplálkozási alapokba

Életmódváltó programunk bevezető előadásán azonnal használható tippeket, ötleteket, tanácsokat kaphatsz.

 

Az előadást követően el tudod dönteni, hogy neked szól-e a 4LIFE Program.

 

Ídőpont: 2017 április 09-én 14.00-17.00

Helyszín: Gold Center Oktatási és Sport központ, 1117 Budapest Budafoki út 113.

Miért érdemes a workshopon részt venni?

 • Azonnal használható ötleteket, tippeket, egészségmentorálási tanácsokat kaphatsz
 • Azonnal használható tippeket kaphatsz a mindennapi táplálkozásodhoz
 • Olyan információkkal leszel gazdagabb amiket az iskolában nem tanítottak meg
 • Felteheted kérdéseid és választ is kaphatsz rájuk – Miért hízol vissza? Miért nem fogysz, vagy fejlődsz az elvárásaidnak megfelelően?
 • Választ kapsz rá,  hogy mit csinálhatsz jobban min kellene javítanod
 • Motivációs szinted soha nem látott magasságokba emeljük 🙂

Már csak néhány napod van a jelentkezésre!

0Days0Hours0Minutes0Seconds

Az előadás ára:

A helyszínen 4.990Ft.-, de ha most leadod a jelentkezésed, akkor neked mindössze 2.990Ft.-ba fog kerülni.

Ez pont annyi, mint egy mozijegy üdítővel és pattogatott kukoricával,
vagy egy olcsóbb koncertjegy, esetleg 2db McDonalds menű.

 

Az előadás létszáma korlátozott. Ha szeretnéd biztosítani a helyed, akkor még ma jelentkezz!

Gyorsan jelentkezz mert lehet, hogy holnap már késő lesz. Rohamosan fogynak a helyek és már csak néhány jelentkezést tudunk elfogadni.
Tedd meg most az első lépést az egészséged felé!

Jelentkezés a 4LIFE Workshopra

[]
1 Step 1
Név
Születési idő
Telefonszám
Számlázási adatoknév (cégnév), cím, ir.szám.
0 /
Megjegyzés
0 /

Jelentkezésed akkor válik​ véglegessé, ha a workshop részvételi díját az email-ben található fizetési határidőig átutalodátutalod.

Previous
Next